Autorecycling

Opslagtechniek voor sloopauto’s en onderdelen


Ecologisch recyclen – economische opslag

Uniforme Europese richtlijnen voor recycling en herverwerking van sloopauto’s schrijven een veilige en milieuvriendelijke opslag van uw producten voor.

De optimale opslagtechnologie voor uw bedrijfsdoeleinden moet aan deze richtlijnen voldoen. Niet-naleving kan leiden tot een boete of zelfs inname van de vergunning. Een reden te meer om de juiste opslagtechnologie te kiezen.

Als een van de grootste fabrikanten van stellingsystemen in Europa, zijn we vertrouwd met de geldende voorschriften. Met name voldoet de welbekende draagarmstelling van OHRA hier aan die robuust zijn en een enorm draagvermogen en levensduur hebben. Deze stellingen zorgen voor een optimaal ruimtebesparende oplossing voor uw specifieke opslagprobleem.

Neem contact met ons op! Wij laten u voorbeelden van toegepaste marktgerichte oplossingen zien en kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken.


Uw voordelen:

Speciale oplossingen voor sloopauto’s en onderdelen

Opslagtechnologie volgens de Europese richtlijnen voor de milieuvriendelijke recycling en herverwerking van sloopauto’s

Compacte opslag op minder vloeroppervlak

Directe toegang tot alle opgeslagen voertuigen en onderdelen

Snelle aanpassing van het opslagsysteem bij de verandering van eisen

Toepassing van windbelastingen bij buitenopslag

Draagarmstelling  
Draagarmstelling  

Meer ruimte - uw voordeel: 67% besparing

Voor:
opslag voor 18 auto’s. Het benodigde vloeroppervlak dat nodig is voor de conventionele opslag van 18 sloopauto’s is ca. 146 m². Geen directe toegang, omvangrijke handling door het moeten verplaatsen van meerdere voertuigen.

Na:
opslag voor 18 auto’s. Het gelijke aantal sloopauto’s gebruikt dankzij de opslag in de robuuste draagarmstellingen nog maar 48 m² vloeroppervlak .Elk voertuig is nu direct toegankelijk. De omvangrijke handling door het moeten verplaatsen van meerdere voertuigen valt weg.

Draagarmstelling

Ruimtebesparend door opslag in robuuste draagarmstellingen

 
Draagarmstelling  
Draagarmstelling  
Draagarmstelling  
Draagarmstelling  
Draagarmstelling  
Draagarmstelling