Het beste uit staal – De hoogste kwaliteit en een lange levensduur

Wij gaan voor volwandig, warmgewalst normbouwstaal. Net wanneer het zwaar en moeilijk behandelbaar wordt, maken de robuuste kraagarm- en palletrekken hun belofte waar.

Tegenover conventionele rekken uit plaatstaal hebben de OHRA reksystemen uit warmgewalste staalprofielen zich in alle branches bewezen als veilige en duurzame opslagoplossing.

De hoogste kwaliteits- en belastingsvereisten worden probleemloos vervuld.


Voor de veiligheid geen plaat! Superieure techniek uit warmgewalst kwaliteitsstaalBeslis voor kwaliteit „Made in Germany“. Warmgewalst staal van de goederen van hoge kwaliteit S235JRG2 geeft op elastische wijze mee en behoudt tegenover plaatstaal ook in het ruwe magazijnwerk op duurzame wijze haar statische eigenschappen.

Bijzonder belangrijk bij de behandeling, want reeds bij een lichtjes stoten met de vorkpunten knikken plaatprofielen in en verliezen duidelijk aan draagvermogen.

Draagarmstelling  
palletstelling  
Draagarmstelling  

Warmgewalst staal voor de hoogste belastbaarheid

Hoge veiligheid voor goederen en rekken

De hoogste kwaliteit en een lange levensduur

Slanke bouwwijze voor optimale oppervlaktebenutting


De hoogste robuustheid en draagkrachtreserves voor veiligheid in uw magazijn!Contacteer ons! Onze geschoolde vakadviseurs tonen u graag toepassingsvoorbeelden uit uw branche en adviseren u met betrekking tot efficiënte magazijntechnieken, ook bij u ter plaatse.

Ohra  
palletstelling