Nieuws

 

Elektriciteit uit waterkracht

Ohra is gebaseerd op waterkracht

Gecombineerd gebruik van waterkracht met ecologie. Sinds medio 2016 Ohra maakt gebruik van regeneratieve elektriciteit uit waterkracht. Het bedrijf geeft daarmee een voorbeeld dat energie in harmonie met de natuur mogelijk is.

 

Tesa Werke, Hamburg (D)

Hoge belastbaarheid voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen.

De wereldwijd leidende producent van zelfklevende producten en systeemoplossingen slaat onder anderen materialen op voor de ontwikkeling van nieuwe kleefbandcomponenten in robuuste milieuvriendelijke palletstellingen van OHRA. Hoge belastbaarheid voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen.

 

Staatstheater Stuttgart (D)

Ideale omstandigheden voor een soepel verloop van de dagelijkse shows.

Opera, theater en ballet, allemaal onder een dak. Een logistieke uitdaging voor de opslag van decors en kostuums. OHRA geleverd voor de nieuwe centrale magazijn van een mobiele cantilever stellingen met 20 rijen van stellingen van bijna 60 meter lang en 12 meter hoog. Ideale omstandigheden voor een soepel verloop van de dagelijkse shows.

 

WeberHaus, Wenden (D)

Toonaangevende fabrikant voor pionierswerk systemen.

Al 35 jaar WeberHaus produceert geprefabriceerde huizen en is nu een van de grootste leveranciers noorden van de Main Line. OHRA geleverd en geïnstalleerd cantilever stellingen en palletstellingen met een laadvermogen van 5.000 kg per sectie. WeberHaus en OHRA - toonaangevende fabrikant voor meer dan 30 jaar voor pionierswerk systemen.

 

Liebherr, Rostock (D)

Deskundigen wanneer zware lasten zijn vereist.

In Rostock (Duitsland), produceert Liebherr MCCtec, onder andere, maritieme kranen met een hefvermogen van maximaal 2000 ton. Voor de opslag leverde OHRA robuuste cantilever stellingen met hoge belastingen, met een lengte van 48 m en een hoogte van meer dan 6 m, met inbegrip van dak armen en dakbedekking kamp. Liebherr en OHRA - twee deskundigen wanneer zware lasten zijn vereist.

 

MAN, München

Rondom de wereld met volle kracht vooruit.

MAN scheepsmotoren vindt men o.a. in grote containerschepen. Voor de opslag van zware aggregaten heeft OHRA robuuste palletstellingen geleverd met hoge draagvermogens. Twee toonaangevende bedrijven - MAN en OHRA.

 

Coca-Cola GmbH, Berlijn

Een voortdurend succesverhaal.

De Coca-Cola Company wordt gekenmerkt door dynamiek, innovatie en internationaliteit. Op het gebied van opslagtechnologie geldt dit ook voor OHRA, bijvoorbeeld met de productie en installatie van robuuste storage-platformen in de drankenhandel. Het succesverhaal gaat verder ...

 

Hilti Corporation, Schaan (Liechtenstein)

Innovatieve oplossingen met superieure meerwaarde.

Als een van de toonaangevende bedrijven in de montage en demontage technologische industrie verkoopt Hilti het volledige gamma systemen door gespecialiseerde verkoopadviseurs. Net als OHRA. Dankzij klantgerichte en magazijn-specifieke adviezen heeft OHRA reeds meerdere draagarmstellingen voor Hilti geleverd. OHRA en Hilti, twee aanbieders met bekwame technische adviseurs .

 

Siemens AG

Innoverende energie concurrentieel maken.

De ontwikkeling van energiebesparende oplossingen en het uitbreiden van innoverende energieën gaan vooruit. Wij dragen er met onze rekkensysteemoplossingen toe bij, deze energieën concurrentieel te maken. OHRA: leverancier voor opslagtechniek bij Siemens. Twee sterke partners.

 

Deutsche Bahn

Concurrentievoordelen met externe partners zoals OHRA.

De OHRA-opslagsystemen stemmen overeen met de hoge vereisten van de centrale aanbestedingen van de Deutsche Bahn. Robuuste rekkensystemen in het bereik van de service zorgen voor optimale inrichting van noodzakelijke reserveonderdelen.

 

Nobilia

Competentie in de keuken ontmoet competentie in opslagtechniek.

Als partner van de grootste fabrikant van inbouwkeukens in Duitsland leverde OHRA draagarmstellingen en stalen bouwplatforms voor de opslag van meubelelementen. Voor beide firma’s horen kwaliteit made in Germany, een perfecte afwikkeling alsook individuele klantenondersteuning tot de succesfactoren.

 

ALDI

Bodemprijzen van Aldi, met behulp van OHRA.

In vele centrale magazijnen van Aldi staan vloeren en rollenbanen van OHRA en zijn partners voor de vers- en diepvriesproducten van Aldi. Twee toonaangevende leveranciers OHRA en Aldi.

 

Henkel, Düsseldorf (D)

Persil, een van de eerste merkproducten, staat voor vertrouwen en een krachtig resultaat. Evenals OHRA.

In het expeditiemagazijn slaat Persil zijn goederen op in inrijdstellingen en geautomatiseerde palletstellingen van OHRA en zijn partners. Twee toonaangevende leveranciers OHRA en Henkel.

 

Operahuis van Zürich (Zwitserland)

Als het doek valt gaat het werk voor OHRA achter de coulissen van het Operahuis van Zürich pas beginnen.

In het centrale magazijn wordt een 70 meter lange verrijdbare draagarmstellinginstallatie van OHRA geïnstalleerd om plaats voor Giovanni + Co te maken. Twee sterke partners, het Operahuis Zürich en OHRA.

 

Airbus Deutschland GmbH in Stade

Modernste vezelcomposieten veilig opgeslagen in OHRA- Opslagsystemen.

De Airbus fabriek in Stade heeft zich gespecialiseerd in de vervaardiging van koolstof vezelcomposieten. Draagarm-, Pallet- en Lijstenstellingen zijn voor deze producten zeer geschikt om een overzichtelijke en direct toegankelijke opslagplaats te geven aan de grote verscheidenheid van onderdelen.

Draagarmstelling  
Draagarmstelling  
verticaalstelling  
 

MEYER WERFT in Papenburg

OHRA levert robuuste opslagsystemen voor de wereldwijd bekende scheepsbouwondernemingen.

MEYER WERFT heeft wereldwijd een excellente naam verworven op het gebied van de bouw van speciale schepen. Bekend is de onderneming vooral door de bouw van grotere, meer moderne en meer pretentieuze cruiseschepen.

De leveringskwantiteiten voor de bouw van een cruiseschip zijn enorm. Per schip zijn o.a. 200 km. buizen en 2.000 km. kabels nodig.

Voor het beschikbaar stellen van de enorme, zware kabeltrommels leverde OHRA robuuste draagarmstellingen voor buitenopstelling. De onderdelen van de stellingen zijn volbad verzinkt en uitgerust met zadelbuizen, die het afrollen van de nodige kabellengte vereenvoudigen.

 
 
 

Maybach onderdelen in OHRA stellingen

In de autobranche worden halffabricaten zoals bijvoorbeeld producten voor de Maybach in robuuste draagarmstellingen van OHRA veilig opgeslagen.