Overzicht rekken- en opslagsystemen

Draagarmstellingsystemen

Voor de opslag van lange goederen en hinderlijke onderdelen. Vervaardigd uit massieve, warmgewalste IPE-profielen voor lange levensduur en veiligheid in het magazijn.

 

 
 
 

Palletrekkensystemen

Het robuuste rekkensysteem voor duurzaam gebruik. Geschikt voor gebruik in zeer prestatiegeoriënteerde en grove opslagbedrijven.

 

 
 
 

Rekkenhallen

Goedkoper als een conventionele hallenbouw. Alles inbegrepen: van planning tot overdekking.

 

 
 
 

Rekkensystemen voor buitenopstelling

Draagarm- en palletrekken, met of zonder dakconstructie, op wens leverbaar warmverzinkt, met achterwand of als open constructie.

 

 
 
 

Platformsystemen

De zelfdragende constructie past in elke bestaande hal en kan individueel aan de ruimteverhoudingen aangepast worden. Combineerbaar als tussenniveau met rekkensystemen.

 

 
 
 

Rekkensystemen voor vakmarkten

Opslag- en rekkensystemen voor de attractieve voorstelling in de verkoopruimte en goederenbevoorrading.

 

 
 
 

Vakbodemrekken

Rekkensystemen voor de flexibele magazijninstelling. Vakbodemrekken voor de opslag van kleine onderdelen, proefstalen of documenten in archief- en kantoorruimten.

 

 
 
 

Dynamische opslagsystemen

Dynamische opslagsystemen zijn compacte opslagmethoden, die de materiaaldoorstroming optimaliseren en rekkengangen verminderen. Rekkensystemen op verrijwegen maken een hoge ruimtebenutting mogelijk.

 

 
 
 

Automatische opslagoplossingen

Het professionele en economische beheer van een compact magazijn. Voor een hoog prestatievermogen, bijvoorbeeld in het losmagazijn. Rekkensystemen in combinatie met rekbedieningstoestellen, transporttechniek en magazijnsoftware.