Naar hoofdinhoud springen

Bedrijf


WIJ OVER ONS

De OHRA Regalanlagen GmbH met zetel in Kerpen bij Keulen werd in 1979 opgericht en is fabrikant van opslag- en rekkensystemen alsook Europees marktleider en specialist voor draagarmstellingen.

OHRA ontwikkelde onder andere de zelfborgende, inhangbare draagarm, die op vandaag maatstaf is voor alle draagarmstellingsystemen. Hij wijkt bij het aanstoten uit en laat de opslaggoederen onbeschadigd. OHRA gebruikt voor haar rekkensystemen uitsluitend hoogwaardig, volwandig, warmgewalst normbouwstaal. Op vandaag biedt OHRA, in vast partnerschap met geselecteerde opslag- en transsporttechniekleveranciers, volledige systeemoplossingen rond draagarm- en palletstellingen. Daartoe horen onder andere ook geautomatiseerde oplossingen met rekbedieningstoestellen, commissioneringsstations, een vrij configureerbare opslagbeheerssoftware en een goederendoorstromingscomputer. In samenwerking met talrijke klanten werden sedertdien vernieuwingen, nieuwsoortige oplossingen en technisch doordachte systemen voor opslag van veeleisende opslaggoederen tot stand gebracht.

OHRA stelt momenteel ca. 130 medewerkers te werk. Voor een maximale klantennabijheid beschikt OHRA over 13 eigen verkoopbureaus in Europa alsook over een ruim net aan competente vakkundige adviseurs.


Waarom OHRA?

10 goede redenen voor een sterke en innovatieve opslagtechnologie van OHRA


OHRA heeft zich gespecialiseerd in de opslag van lange en zware goederen. Vooral de robuuste draagarm- en palletstellingen vervaardigt uit warmgewalste staalprofielen onderscheiden ons duidelijk van andere leveranciers. Hoge opslagbelastingen in een slank ontwerp - niet veel fabrikanten kunnen dat garanderen.

Wij voldoen aan deze vereisten - en zelfs nog meer:

- Beste kwaliteit - warmgewalste stalen profielen in plaats van dun plaatmateriaal
- Hoogwaardige poedercoating in plaats van natlakken
- Op maat gemaakte stellingsystemen - individueel configureerbaar
- Flexibiliteit dankzij inhaakbare draagarmen - geen gereedschap nodig
- 20 jaar garantie tegen doorroesten
- Made in Germany - bijna 40 jaar ervaring
- Economische opslagoplossingen voor elke industriële sector
- Consulting, planning, productie, montage en after-sales service
- Europese marktleider in draagarmstellingen
- Internationale verkoopkantoren

Ongeacht in welke branche u werkt: OHRA is uw competente en betrouwbare partner voor alle vragen met betrekking tot magazijntechnologie en uw specialist voor opslagsystemen in heel Europa.

 


[Translate "Niederlande"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

Onze KWALITEITSAANSPRAAK:

Beste kwaliteit „voor de hoogste aanspraken: sterke staalprofielen – geen plaat!

De hoge kwaliteit van onze rekkensystemen maakt deel uit van onze firmafilosofie en geeft u het vertrouwen, uw producten veilig op te slaan. OHRA doet afstand van het gebruik van dunne plaatcomponenten en gebruikt in plaats daarvan volwandige, warmgewalste staalprofielen. Dit maakt hoge draagkrachten mogelijk bij een gelijktijdig slanke bouwwijze. Passend bij uw magazijn en uw magazijngoederen worden OHRA rekkensystemen klantenspecifiek vervaardigd en hoogwaardig poedergecoat.

OHRA werd hiervoor als eerste onderneming in de branche door de hoge voorgaven van de TÜV Süd gecertificeerd. Met wereldwijd dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden onderstrepen wij onze aanspraak een naar de toekomst georiënteerde en betrouwenswaardige partner voor u te zijn.CARRIERE - Eén werkgever - vele uitdagingen!

Actuele vacatures

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als internationaal handelende, middelgrote onderneming biedt OHRA spannende jobs in verschillende vakgebieden, korte beslissingswegen alsook vlakke hiërarchieën. Maak deel uit van ons team en solliciteer! Alle actuele vacaturen vindt u hieronder.

Zou u actueel geen geschikte vacature vinden, stuur uw C.V. aan personal(at)ohra.de

Actuele opleidingsaanbiedingen

U heeft uw schoolopleiding succesvol afgesloten en wenst met een toekomstgerichte opleiding uw weg in de arbeidswereld te starten? OHRA biedt schoolverlaters de mogelijkheid een opleiding tot commercieel-administratieve medewerk(st)er te volgen. In de loop van de 3-jarige opleiding wordt u ingezet in verschillende commerciële afdelingen en ondersteunt u ons in een veelvoud van spannende opgaven in de gehele onderneming.

Klinkt interessant? Dan verheugen wij ons op uw sollicitatie voor het opleidingsjaar 2018!