Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Branchespecifieke opslagsystemen voor uw producten

Adviesgesprek

Autorecycling

De tijdelijke opslag van wagens is voor sleepdiensten, gemeenten en openbare dienstverleners een grote uitdaging. In het bijzonder wanneer het erom gaat personenwagens op kosten- en plaatsbesparende wijze op te slaan, zijn de mogelijkheden beperkt.

Uniforme Europese richtljnen voor recycling en verwerking van sloopauto’s schrijven een veilige en milieuvriendelbijke opslag van uw producten voor. De optimale opslagtechnologie voor uw bedrbijfsdoeleinden moet aan deze richtlbijnen voldoen. De niet-naleving kan leiden tot een boete of zelfs inname van de vergunning.

Adviesgesprek


Voorbeeld: meer ruimte - Voordeel: 67% besparing

Voor:
Opslag voor 18 auto’s. Het benodigde vloeroppervlak dat nodig is voor de conventionele opslag van 18 sloopauto’s is ca. 146 m². Geen directe toegang, omvangrbijke handling door het moeten verplaatsen van meerdere voertuigen.

Na:
Opslag voor 18 auto’s. Het gelbijke aantal sloopauto’s gebruikt dankzbij de opslag in de robuuste draagarmstellingen nog maar 48 m² vloeroppervlak nodig. Elk voertuig is nu direct toegankelijk.De omvangrijke handling door het moeten verplaatsen van meerdere voertuigen valt weg.

Ruimtebesparing door opslag in robuste draagarmstellingen


Draagarmstellingen

Speciaal voor autorecyclingbedrijven en wegsleepdiensten heeft OHRA voor de voertuigen en auto-onderdelen draagarmtellingen ontwikkeld en geoptimaliseerd. Deze opslagsystemen bieden verreikende krachtreserves voor een veilige opslag op hoogte waarbij de onderdelen direct toegankelijke zijn. Hierdoor bereikt men een enorme plaatsbesparing en de goederenstromen voor het recyclingproces zijn economischer omdat er minder handelingen zijn. Robuuste warmgewalste staalprofielen voor de dragende onderdelen van de draagarmstellingen maakt het mogelijk om meerdere auto’s boven elkaar te plaatsen. De hoge kwaliteit van de stellingstaanders en draagarmen garanderen een lange levensduur en een economische oplossing voor de auto-opslag bij Autorecyclingbedrijven en wegsleepdiensten.

  • Stellingstaanders en draagarmen uit massieve warmgewalste IPE-staalprofielen
  • Inhaakbare en in hoogte verstelbare armen voor de verschillende voertuigen
  • Hoogwaardige poedercoating
  • Vuurverzinkte uitvoering voor de buitenstellingen

Palletrekkensystemen

Robuuste palletstellingen zijn bijzonder geschikt voor een verzorgde opslag van wielen, velgen maar ook kleine onderdelen en omvangrijke als motoren en aandrijvingen. De palletstellingen van OHRA bestaan uit warmgewalste staalprofielen i.p.v. geprofileerd blik en bewijzen zich daarom bij zware lasten als efficiënter en veiliger. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur en daarmee een economische oplossing voor uw opslag.

Referenties voor auto-recyclers

Desguace Alarcón
Desbox
Desguace Alarcón

Desguace Alarcón

De Spaanse autoverwerker Desguace Alarcón heeft zijn opslagcapaciteit voor autowrakken uitgebreid met draagarmstellingen van OHRA.

Naar succesverhalen