Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Branchespecifieke opslagsystemen voor uw producten

Adviesgesprek

Speciaalzaken

Voor verschillende toepassingen en diverse afmetingen en gewichten biedt OHRA  voor alle markten een passend opslagsysteem ten behoeve van een professionele en klantvriendelijke opslag van uw producten. Het assortiment in de speciaalzaken is inmiddels veelzijdig en individueel op de klantenbehoefte afgestemd. 

Verticale-opslag stellingen voor lijstwerk en ander langgoed, Palletstellingen voor de diverse waren op pallets tot aan opslagvloeren voor de verkoopruimten met daarbij passende aankleding. In het bijzonder biedt OHRA voor het buitenterrein  opslagsystemen met dak aan en worden daarbij vuurverzinkt uitgevoerd voor een langdurige bescherming tegen corrosie.

AdviesgesprekDownload brochuree


Palletrekkensystemen

In DZ-Markten, Tuincentra en bijv. de vakschildermarkt zijn vakken voor zware goederen nodig zoals hout, verf, zand, cement en werktuigen. Voor deze doeleinden zijn er de robuuste palletrekken van OHRA. Zij bestaan uit warmgewalste staalprofielen in plaats van dunne plaat en bewijzen zich hierbij vooral bij zware belasting als efficiënt en veilig. Op deze rekeigenschappen dient in het bijzonder gelet te worden, waar personeel en klanten bij betrokken zijn. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur en daardoor ook een voordelige oplossing voor uw opslagplaats.

Offerteaanvraag


Draagarmstellingen

In het bijzonder voor lange, zware en onhandelbare lange materialen zijn draagarmstellingen het ideale opslagsysteem. Dankzij de robuuste doch slanke, warmgewalste staalprofielbouwwijze bieden OHRA-draagarmrekken een hoge opslagcapaciteit op een gering vloeroppervlak. Doorgaande opslagniveaus zonder storende tussensteunen maken de opslag van verschillende materiaalafmetingen en -assortimenten mogelijk op één opslagniveau. De flexibele, in de hoogte verstelbare draagarmen wijken wanneer er met de lepels van een vorkheftruck tegen wordt gestoten en beschermen hierdoor het rek en de materialen tegen beschadigingen. Passend bij uw opslag en het opgeslagen materiaal worden OHRA-draagarmrekken klantspecifiek vervaardigd en hoogwaardig afgewerkt met een poedercoating of verzinking.

De robuuste rekkensystemen kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden.

Offerteaanvraag


Stellingen voor verticale opslag

Voor vele goederen zoals lijsten, profielen, stangen of buizen zijn verticale rekken de perfecte en klantvriendelijke opslagmethode. Verschillende soorten en afmetingen staan gesorteerd klaar voor het grijpen in het magazijn of opgesteld in de verkoopruimte.

Offerteaanvraag


Platformsystemen

Elke vierkante meter van uw bedrijfsoppervlak kost geld. Gebruik daarom de hoogte van de ruimte optimaal en schep extra opslagoppervlak, zonder de bestaande bouwsituatie te wijzigen. De zelfdragende constructie past in elke bestaande hal en kan individueel aangepast worden aan de ruimteverhoudingen. Door de robuuste bouwwijze uit warmgewalste staalprofielen voor de dragende elementen zijn draaglasten tot 1.000 kg/vierkante meter voor ons standaard. Op verzoek kunnen wij ook hogere draaglasten ontwerpen. Stalen stellingen van OHRA kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Als extra opslagoppervlak, als commissioneringszone, als verkoopruimte of als arbeidsruimte, de individuele vormgeving heeft hierbij vele mogelijkheden.

Offerteaanvraag