Naar hoofdinhoud springen

Systeemvloeren van OHRA Opslagruimte betaalbaar vergroten

Offerteaanvraag  Adviesgesprek

Systeemvloer

Systeemvloeren van OHRA vergroten de voorhanden zijnde opslagvlakken, gewoon zonder enige verbouwing. De door het systeemvloer gecreëerde extra oppervlakte is kostenbesparend en veelzijdig te gebruiken bijv. als kantoor-, arbeids-, productie-, verkoop- of opslagruimte.

OHRA systeemvloeren als flexibele opslaguitbreiding

Alle OHRA systeemvloeren kunnen door het gebruik van verschillende steunprofielen, grendels en gordingen (bv. uit volwandige staalprofielen of geoptimaliseerde Sigma-profielen) voor verschillende vereisten en belastingen geconfigureerd worden. Daarbij wordt rekening gehouden met obstakels zoals buis- en stroomleidingen alsook vensters en deuren. OHRA plant en vervaardigt systeemvloeren probleemloos tot wel 5 verdiepingen. De hart op hartmaat van de podiumkolommen bedraagt standaard 3,5 – 8,5 m. Draagkrachten van 250 – 2.000 kg/m². Grotere hart op hartmaten en draagkrachten zullen naar aanvraag worden berekend. De Platformen worden vervolledigd door trappen uit roosterwerk of hout, relingen in geschroefde uitvoering met handleuning en knielijsten. Overgavestations in verschillende varianten en uitvoeringen zijn eveneens mogelijk. Als bekleding op het systeemvloer gebruiken wij met kunststof beklede spaanplaten of anti-slip bekledingen. 

Systeemvloeren van OHRA - Uw voordelen

  • Optimalisatie van de opslagruimte door opslag op twee of meer verdiepingen
  • Combinatie uit magazijn en arbeidsplaats op eenzelfde plaats, daardoor korte wegen
  • Sterke profielen uit staal maken grote overspanning mogelijk onder het mezzanine
  • Tot 5 verdiepingen en nuttige belastingen van tot 2 t/m² realiseerbaar
  • Economisch optimale prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Verschillende vloerbekledingen
  • Zelfdragende constructie

Offerteaanvraag


Referenties voor systeemvloeren

KWS
Kraft Baustoffe
KWS

KWS

In het kader van de uitbreiding van de productiecapaciteit voor de verwerking van suikerbietenzaden op de locatie in Einbeck heeft zaadspecialist KWS SAAT SE & Co. KGaA aan OHRA de opdracht gegeven om een opslagruimte te bouwen waarin de zaden onder geklimatiseerde omstandigheden worden opgeslagen. De door de opslagtechniekspecialisten uit Kerpen geleverde palletstelling biedt plaats aan circa 100 speciale zaadcontainers. Het systeem bevat ook een stalen constructie, waar de zaden automatisch in de opslagboxen worden gevuld met behulp van een kantelmechanisme. Het platform en de stelling zijn geïntegreerd en vormen een eenheid zodat de containers, die tot 600 kilogram kunnen wegen, met behulp van een transportsysteem rechtstreeks van het kantelstation naar de opslagruimte in de stelling kunnen worden vervoerd.

Naar succesverhalen

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

Opslagvloer met een geïntegreerd centraal kantoor, “snellopers” volgens het FI-FO- principe opgeslagen

Naar succesverhalen