Naar hoofdinhoud springen

Draagarmstelling met dak De optimale oplossing voor buitenopslag

offertes op aanvraag Advies

Met OHRA hebt u een ervaren partner aan uw zijde die u kan ondersteunen met eersteklas-stellingen voor zwaar gebruik, geavanceerde stellingsystemen en oplossingen op maat voor buitenopslag.

Voor buitengebruik zijn onze draagarmstellingen met dak geschikt, zodat uw opgeslagen goederen in alle weersomstandigheden goed beschermd zijn en de beschikbare ruimte efficiënt gebruikt kan worden.

Bijzonderheden van OHRA draagarmstellingen met dak

Een draagarmstelling met dak is de ideale keuze om uw lange goederen buiten op te slaan zonder afhankelijk te zijn van een magazijn. Bij OHRA houden we niet alleen rekening met de belastingseisen, maar ook met de sneeuw- en windbelasting in uw regio om het opslagsysteem statisch te berekenen. De stellingprofielen en het stellingdak zijn dienovereenkomstig gedimensioneerd. Ons team ondersteunt u van planning tot realisatie en helpt u bij het aanvragen van een bouwvergunning met tekeningen en statica.

Kragarmregale mit Dach
Kragarmregale mit Dach
Kragarmregale mit Dach
Kragarmregale mit Dach
Kragarmregale mit Dach
Kragarmregale mit Dach

Onze uitvoeringen in één oogopslag

Elk magazijn is uniek. Daarom bieden wij individueel configureerbare bestellingen. U kunt bij ons opslagtechnologie op maat bestellen en deze aan uw specifieke eisen aanpassen.

  • Verschillende achter- en zijwanduitvoeringen voor extra bescherming tegen weersinvloeden
  • Dakbedekking en afwatering als onderdeel van ons dienstenaanbod
  • Individuele aanpassing van de dakhelling op basis van uw afwateringsysteem en de eigenschappen van uw vorkheftruck
Individuelle Lagerung
Individuelle Lagerung
Individuelle Lagerung
Vorteile von Kragarmregal mit Dach
Vorteile von Kragarmregal mit Dach
Vorteile von Kragarmregal mit Dach
Vorteile von Kragarmregal mit Dach
Vorteile von Kragarmregal mit Dach

Voordelen van OHRA draagarmstellingen met dak

  • Robuuste stellingstaanders en draagarmen van volwandige, warmgewalste IPE-staalprofielen
  • Eenvoudige hoogteverstelling van de armen dankzij het opgehangen systeem
  • Bescherming tegen weersinvloeden door dak en zijwanden voor buitengebruik
  • Thermisch verzinkte standaarduitvoering voor optimale weerbestendigheid
  • Voorbereideing van de noodzakelijke statica voor de aanvraag van een bouwvergunning
     

Referenties

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Bij Maderas Besteiro maken OHRA draagarmstellingen een efficiënte opslag mogelijk van hout tot 13,5 meter lang; klantspecifieke palletstellingen met maximaal 15 opslagniveaus bieden voldoende ruimte voor het uitgebreide assortiment van High Pressure Laminates (HPL). Vergeleken met de oorspronkelijke vloeropslag en verouderde stellingen heeft Maderas Besteiro de opslagcapaciteit met 20% kunnen verhogen in dezelfde opslagruimte, de logistieke processen met 30% kunnen versnellen en de schade aan opgeslagen goederen met 70% kunnen beperken.

Naar succesverhalen

Borovi

Borovi

Het Hongaarse houthandelsbedrijf Borovi Impex Nagyker heeft zijn opslagcapaciteit meer dan verdubbeld met draagarmstellingen van OHRA. Vijf draagarmstellingen met een lengte van 24 meter en zeven opslagniveaus bieden eenvoudiger toegang tot afzonderlijke items in vergelijking met de eerdere opslag op de vloer. Dankzij de dak- en wandbeplating beschermen de stellingen de goederen ook tegen weersinvloeden. Met de nieuwe stellingen kan het bedrijf zijn klanten 30 procent sneller bevoorraden en is de schade aan de voorraad met 40 procent verminderd.

Naar succesverhalen

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, een toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Europa, heeft een nieuw magazijn in Jandelsbrunn uitgerust met kraagarm- en palletstellingen van OHRA voor de directe levering van de moderne carrosserieproductie. Dit betekent dat zo verschillende materialen zoals lijmen, aluminium- en GVK-rollen, multiplexpakketten, PVC-vloeren of houten en polyurethaanschuim-lijsten efficiënt kunnen worden opgeslagen. Roosterbodems in de palletstellingen en deels ook in de draagarmstellingen maken flexibele opslag van een grote verscheidenheid aan bakken en laadhulpmiddelen mogelijk. De stellingen maakten ook indruk met hun hoge draagkracht – de acht meter hoge draagarmstellingen dragen tot 12 ton per staander, terwijl de palletstellingen een vakbelasting tot 2,4 ton hebben. OHRA overtuigde ook door de ongecompliceerde voldoen aan de veeleisende vereisten voor de brandbeveiligingsinstallaties: Er werden bijvoorbeeld twee gaten van 80 millimeter in elk van de staanders geboord om de leidingen van het sprinklersysteem door te voeren. Deze oplossing bleek niet alleen bijzonder ruimtebesparend te zijn, maar de leidingen zijn dus ook goed beschermd tegen beschadiging.
 

Naar succesverhalen

Rubio Careco

Rubio Careco

Het Franse autorecyclingbedrijf Rubio Caréco heeft zijn opslagcapaciteit voor afgedankte voertuigen op het bestaande terrein vervijfvoudigd met een nieuw stellingsysteem van OHRA. 108 Nieuwe dubbelzijdige draagarmstellingen bieden een draagvermogen tot 2.200 kilogram per opslagniveau per zijde. Met een stellinghoogte van 7.600 millimeter worden vijf opslagniveaus gerealiseerd. Dus in plaats van 216 auto's kunnen er nu 1.080 auto’s in dezelfde ruimte worden opgeslagen – en veel veiliger en efficiënter dan met het oude opslagsysteem op grondniveau.

Naar succesverhalen

Arabesque

Arabesque

Arabesque, de grootste distributeur van bouwmaterialen en afbouwproducten in Roemenië, heeft zijn opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid: In een nieuw magazijn in Boekarest bestrijken de draagarmstellingen van OHRA een totale lengte van meer dan 250 meter bij een hoogte van maximaal 5.280 millimeter. Het nieuwe stellingsysteem heeft veel minder ruimte nodig dan de vorige vloeropslag, zodat Arabesque nu weer voldoende capaciteit heeft om zijn productassortiment uit te breiden en te vergroten. Dit betekent dat er ook in de toekomst op betrouwbare wijze aan de wensen van de klant kan worden voldaan.

Naar succesverhalen

Voor uw draagarmstelling met dak: Advies en offertes op aanvraag.

Veelgestelde vragen

FAQs

Buitenopslag is vaak geschikt voor bouwmaterialen zoals hout, staal of aardewerk, maar ook voor weerbestendige materialen

Ja. Dankzij de bijzonder robuuste IPE-staalprofielen zijn de draagarmen zeer bestendig. Ze zijn ook probleemloos bestand tegen voortdurend veranderende weersomstandigheden.

Ja. Afhankelijk van uw vereisten kunt u enkel- of dubbelzijdige draagarmstellingen gebruiken voor uw buitenopslag.

 

Overzicht van alle draagarmstellingen