Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Meubelmakerij & Houtbouw

Adviesgesprek

Branchespecifieke opslagsystemen

Stijgende en wisselende klanteneisen bepalen vandaag de dag steeds meer het arbeidsproces betreffende kwaliteit, individualiteit, kosten en tijd. OHRA- opslagsystemen voor meubelmakers, timmermanswerkplaatsen en voor firma’s die bouwen met hout helpen u bij de optimalisatie van uw magazijn- en arbeidsbereik. Slaat u uw waardevolle houten materialen geschikt toegankelijk op naar soort en afmeting. Verkwist u geen tijd noch geld met het zoeken naar het passende materiaal - OHRA stellingen zorgen voor orde

  • Snelle toegang tot ieder materiaal
  • Eenvoudige opslaan van alle materiaallengten
  • Tijdbesparing in het arbeidsproces
  • Hoogste en duurzame kwaliteit

AdviesgesprekDownload brochuree


Draagarmstellingen

Opslagmogelijkheden in handwerkbedrijven zijn beperkt voorhanden. Het materiaal wordt daar gelegd waar nog plaats is. Dit bemoeilijkt het latere zoeken en vaak wordt dan wegens tijdsgebrek nieuw materiaal besteld. Draagarmstellingen helpen u tijd en geld te besparen. Uw goederen en materialen netjes, veilig en overzichtelijk op te slaan. Ze kunnen bv. volgens model, kleur of afmeting gesorteerd worden. Geen zoeken meer naar de passende stukken – met OHRA draagramstellingen vindt u direct wat u zoekt. Dankzij de verschillende opslagniveaus en de slanke bouwwijze van de draagarmstellingen schept u veel opslagplaats op een klein grondoppervlak. De arbeidsprocessen in kleine bedrijven worden geoptimaliseerd Het gebruik van warmgewalste staalprofielen in plaats van dunne plaat maakt hoge draagkrachten mogelijk.

Offerteaanvraag


Stellingen voor verticale opslag

In de spaanplaatstelling kunnen houten platen en spaanplaten bv. direct in het werkgebied rechtopstaand in- en uitgevoerd worden. Het robuuste insteek-opslagsysteem is in vakken onderverdeeld. De handeling gebeurt manueel via licht lopende rollenbanen voor elk vak. Verticaalstellingen zijn bijzonder geschikt voor de bevoorrading van lijsten, stangen of buizen. Verschillende soorten en afmetingen zijn grijpklaar opgeslagen.

Offerteaanvraag


Opslagplatforms

Met opslagplatforms kan u de voorhanden zijnde grondoppervlakte verdubbelen. Dankzij de sterke profielen kunnen onze rekken met een tussenetage of platformoppervlak gecombineerd worden.

  • In open terrein ook warmverzinkt of met dak verkrijgbaar
  • Breed assortiment aan accessoires voor uw individueel rek
  • Hoge spanwijdten voor meer plaats onder het platform
  • Combinaties uit rekkensystemen en opslagplatforms mogelijk

Offerteaanvraag

Referenties voor houtbouw en timmerlieden

Bauking
Schrijnwerkerij Schmidt
Bauking

Bauking

In een nieuwe OHRA-stellingenhal, opgebouwd uit draagarmstellingen, kunnen de klanten van de bouwmaterialenhandel BAUKING in de Lorup-vestiging nu alle houtwaren centraal op één plaats vinden. In vergelijking met de vorige opslagoplossing biedt het stellingensysteem ook aanzienlijk meer capaciteit, waardoor BAUKING een groter aantal verschillende artikelen kan opslaan. Een uitdaging bij de planning van het project was een helling van 0,7 procent in twee richtingen voor de afwatering van de buitenopslagruimte. Om de helling te compenseren heeft OHRA een speciale dakconstructie gerealiseerd: De dakarmen van de stellingrijen zijn niet met elkaar verbonden, maar er blijft een „spleet” van 10 centimeter tussen. Deze wordt door een flexibel aangebrachte nokkap afgedekt. Zo blijft niet alleen de binnenruimte droog, maar worden spanningen en trillingen tussen de dakconstructies uitgesloten.

Naar succesverhalen

Schrijnwerkerij Schmidt

Schrijnwerkerij Schmidt

OHRA bouwde voor de Thüringer Schrijnwerkerij Torsten Schmidt een draagarmmagazijn dat niet alleen meer ruimte biedt voor houten panelen en massief hout, maar ook een dak met een fotovoltaïsch systeem ondersteunt.

Naar succesverhalen

Damar

magazijnoppervlak perfect benut

Naar succesverhalen