Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Musea en galeries

Adviesgesprek

Branchespecifieke opslagsystemen

Hoewel een museum een veel betere plaats is om schilderijen en beeldhouwwerken onder te brengen, beschikken toch alle musea en galeries ook over een depot.

Het zal u zeker niet verbazen, dat er zeer bijzondere eisen worden gesteld aan de opslag van kunstvoorwerpen. Zo is er een reeks veeleisende, speciale oplossingen nodig voor beeldhouwwerken, installaties en schilderijen van verschillende afmetingen.

Vooral in de consultatiefase is het van belang met behulp van onze door een groot aantal gerealiseerde projecten gegroeide know-how een opslagsysteem te ontwikkelen, dat niet alleen voldoet aan de huidige eisen (benodigde ruimte, toegankelijkheid, verzekering, enz.), maar die in de toekomst zo nodig nog kan worden aangepast.

AdviesgesprekDownload brochuree


Depot schuifwand met plafondophanging of bodemconstructie

Zeer stabiel en trillingsvrij, zelfs bij hoge belastingen. Voor opslag hangende kunstwerken zoals schilderijen, grafieken, enz. zijn verschillende mogelijkheden betreft de belastingafdracht  door profielen bevestigd aan het plafond of door een vloerstaalconstructie.
Afhankelijk van de vereisten kunnen verschillende geleidingssystemen worden geselecteerd.


Staande opslag

Pallet-, breedvak- of legbordstellingen ze zijn het ideale opbergsysteem voor allerlei toepassingen voor de Musea en de kunstobjecten
Van museum- en kunstobjecten. In het bijzonder de zware, omvangrijk en onhandelbare objecten vinden hun plaats in deze economische opslagoplossingen

Referenties voor musea en galerieën

Staatstheater Karlsruhe
Staatstheater Stuttgart
Staatstheater Karlsruhe

Staatstheater Karlsruhe

Het resultaat is een flexibel en toekomstgerichte bouwwijze voor een opslagruimte.

Naar succesverhalen

Staatstheater Stuttgart

Staatstheater Stuttgart

Volledige benutting van de ruimte in de opslaghal, snellere commissionering, overzichtelijke opslag

Naar succesverhalen