Naar hoofdinhoud springen

Andere draagarmstelling-uitvoeringen Opties op maat voor uw opslagbehoeften

Offerte aanvragenAdviesgesprek

Geen passende stellingsysteem gevonden? Wij helpen u verder!

Soms vereisen unieke opgeslagen goederen of speciale ruimtelijke omstandigheden stellingensystemen op maat. Als u op zoek bent naar een individuele oplossing voor uw opslag en nog geen passende optie hebt gevonden, dan bent u bij OHRA aan het juiste adres. Als experts op het gebied van hoogwaardige stellingen en stellingensystemen voor zwaar gebruik, bieden wij hoogwaardeige draagarmstellingen die aan uw specifieke eisen zijn afgestemd.

Uw voordelen bij OHRA

Gespecialiseerd advies en expertise: Ons ervaren team zal uw behoeften analyseren en u vervolgens de oplossingen voorstellen die het beste passen bij uw individuele vereisten. Wij houden daarbij rekening met uw specifieke opgeslagen goederen, afmetingen van ruimtes en bedrijfsprocessen.

Diverse materialen: U kunt kiezen uit een groot aantal materiaalopties voor draagarmen en stellingstaanders, waaronder robuuste stalen profielen in verschillende afmetingen en oppervlaktecoatings.

Stabiliteit en veiligheid: Onze draagarmstellingen zijn zonder uitzondering gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen om de veilige opslag van uw goederen te garanderen. Ze zijn uiteraard getest door TÜV en zijn het resultaat van jarenlange ervaring en verdere ontwikkeling.

Uitbreidbaarheid: Onze draagarmstellingen op maat kunnen gemakkelijk worden uitgebreid als uw opslagvereisten in de toekomst veranderen. Zo groeit uw magazijn met uw bedrijf mee.

Neem contact met ons op

Draagarmstelling-hal – stabiele stellingoplossing met dak en wand

Bij dit type hal worden de verticale steunen van de draagarmstellingen aan de bovenkant schuin gesneden, afhankelijk van de vorm van het dak, en voorzien van platen of gordingsteunen. Hierop wordt dan de dakconstructie voor de draagarmstelling-hal gebouwd. Voor de wandbekleding kunnen trapeziumplaten of ISO-geluidwerende panelen of weerbeschermingssystemen aan de achterkant van de stelling worden bevestigd.

cantilever racking warehouse, rack-clad building
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof galvanized
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle

Rekkenhal – robuuste opslagoplossing

De staanders van de draagarmstellingen zijn gemaakt van warmgewalste IPE-staalprofielen. Ze hebben hoge draagkracht en zijn zeer elastisch. Afhankelijk van de vereisten en het gebruik van de hal worden de staanders van de stellingen dienovereenkomstig voorbereid voor de daksteun. In de regel worden de rekkenhallen vervaardigd met een lessenaar- of zadeldak. De geperforeerde achterkant van de steunen dient ook om de wandbekleding op te nemen. Op verzoek kan de dakbedekking inclusief afwatering ook door OHRA worden uitgevoerd. Dit betekent dat u uw draagarmstelling-hal van één enkele leverancier ontvangt.

Draagarmstelling-hal – uw voordelen met OHRA

  • Tegen weersinvloeden beschermde opslag van lange en onhandige goederen
  • Hoge draagvermogens van de IPE-profielen statisch bewezen
  • Kostenreductie, ruimtebesparing en flexibiliteit
  • Eigen diensten mogelijk
  • Verschillende dakvormen realiseerbaar, afhankelijk van perceel en regenwaterafvoer
cantilever racking warehouse
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen

Draagarmstelling-platforms – Maximale ruimtebenutting voor efficiënte opslag

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw beperkte opslagruimte optimaal te benutten? Met onze draagarmstelling-platforms kunt u extra opslagcapaciteit creëren en de ruimte optimaal benutten. Op deze platforms kunt u lange goederen, buizen en onhandige goederen opslaan, terwijl het platformoppervlak efficiënt kan worden gebruikt als werkplek, verzamelzone of als extra opslagruimte. Onze draagarmstelling-platforms bieden u de ideale optie om zware ladingen veilig en ruimtebesparend op te slaan.

Lichte ladingen – Efficiënte opslag voor diverse goederen

Niet alleen zware en onhandige goederen kunnen in onze draagarmstellingen worden opgeslagen – ook lichte ladingen kunnen efficiënt worden opgeslagen. Of het nu gaat om houten latten, metalen buizen of andere langwerpige voorwerpen: Onze hoogwaardige stellingsystemen bieden flexibele opslagmogelijkheden.

Met de verstelbare draagarmen kunt u de stellingen individueel aanpassen aan de grootte en vorm van uw lichte goederen en de beschikbare ruimte optimaal benutten.

pallet racking system for DIY stores
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten

Persoonlijk advies voor uw behoeften

Ons uitgebreide productassortiment biedt al een verscheidenheid aan oplossingen voor verschillende toepassingen. Als u echter specifieke vereisten hebt of op zoek bent naar een stellingsysteem op maat voor uw opslagprobleem, dan helpen wij u graag. Ons ervaren team van experts en ingenieurs zal nauw met u samenwerken om uw behoeften te begrijpen en opslagoplossingen op maat te ontwikkelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken. Wij bieden u persoonlijk advies en werken met u samen om de optimale mogelijkheden voor uw individuele behoeften te bepalen.

Vraag nu persoonlijk advies

Adviesgesprek

Vertrouw op onze ervaring en kwaliteit

OHRA is al vele jaren een betrouwbare partner voor hoogwaardige stellingen en stellingsystemen voor zwaar gebruik. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze draagarmstellingen op maat zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoeften.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de branche kunnen wij ook aan complexe eisen voldoen en individuele draagarmstellingen aanbieden. Met OHRA hebt u een partner aan uw zijde die u van advies en planning tot installatie ondersteunt.

Referenties

Arabesque
Ulma
Solvaro
Budmax
FX Ruch
Arabesque

Arabesque

Arabesque, de grootste distributeur van bouwmaterialen en afbouwproducten in Roemenië, heeft zijn opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid: In een nieuw magazijn in Boekarest bestrijken de draagarmstellingen van OHRA een totale lengte van meer dan 250 meter bij een hoogte van maximaal 5.280 millimeter. Het nieuwe stellingsysteem heeft veel minder ruimte nodig dan de vorige vloeropslag, zodat Arabesque nu weer voldoende capaciteit heeft om zijn productassortiment uit te breiden en te vergroten. Dit betekent dat er ook in de toekomst op betrouwbare wijze aan de wensen van de klant kan worden voldaan.

Naar succesverhalen

Ulma

Ulma

ULMA Construction heeft door de installatie van een draagarmstelling van OHRA binnen slechts zes maanden nieuwe opslagcapaciteit voor bekistingsplaten gecreëerd. De 58 meter lange buitenstelling met dak- en achterwandbeplating is speciaal aangepast aan de verschillende afmetingen van de multiplexplaten door de staanderafstanden binnen de stelling te variëren. Hierdoor kan elke plaatafmeting worden opgeslagen zonder dat platen tijdens de opslag buigen.

Naar succesverhalen

Solvaro

Solvaro

Dieptrekgereedschappen zijn dure maatwerkproducten, individueel afgestemd op elk te produceren onderdeel. Om de waardevolle gereedschappen, die tot zeven ton wegen, op te slaan, heeft Solvaro speciale rekken van OHRA geïnstalleerd op de locatie in het Hongaarse Szekszárd. Elk lagervak kan individueel op de betreffende gereedschapsgrootte worden afgestemd. Bovendien zijn de gereedschappen direct toegankelijk en kunnen ze snel naar de dieptrekpers worden getransporteerd. Tegelijkertijd zijn de dieptrekwerktuigen dankzij de op maat gemaakte stellingconstructie te allen tijde beschermd tegen beschadiging.

 

Naar succesverhalen

Budmax

Budmax

Nieuwe heavy-duty stellingen van OHRA stellen Budmax, één van de grootste distributeurs van bouwmaterialen in Bulgarije, in staat om zakgoed efficiënt op te slaan. Dankzij de constructie van massieve warmgewalste staalprofielen maken de stellingen een hoog draagvermogen van 5.000 kilogram mogelijk. Dankzij een staanderhoogte van 4.580 millimeter kan Budmax de pallets met zakken tot 1.200 kilogram nu op vier niveaus opslaan; dit zorgt voor een aanzienlijk efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte en een aanzienlijk eenvoudigere en snellere toegang tot de artikelen.

Naar succesverhalen

FX Ruch

FX Ruch

Met 22 draagarm- en palletstellingen van OHRA heeft de bouwmaterialenhandelaar FX Ruch zijn filiaal in Radolfzell volledig geherstructureerd. Met respectievelijk buitenterrein, magazijn en drive-in-ruimte zijn meer artikelen sneller beschikbaar voor klanten. Dankzij de aan de meest uiteenlopende goederen aangepaste stellingen kon de onderneming een hoge opslagcapaciteit combineren met aanzienlijk efficiëntere logistieke processen.

 

Naar succesverhalen