Naar hoofdinhoud springen

Draagarmstelling dubbelzijdig Ruimtebesparende draagarmstellingen voor binnen- en buitenopslag

Offerte aanvragenAdviesgesprek

cantilever racking for the metal trade

Dubbelzijdige draagarmstellingen van OHRA bieden u de mogelijkheid om uw opslagruimte optimaal te benutten en uw goederen efficiënt te organiseren. Met hun robuuste constructie en dubbele zijlading maximaliseren ze de opslagcapaciteit en bieden ze een duidelijk overzicht van uw opgeslagen goederen.

Voor wie draagarmstellingen met dubbelzijdig gebruik zijn geschikt

De combinatie van ruimtebesparing, efficiënte opslag en betere toegankelijkheid maken draagarmstellingen in een dubbelzijdige uitvoering een sterke partner voor uw magazijn. Vooral in de metaal- en houtverwerking of ook in de bouwindustrie worden dubbelzijdige stellingsystemen gebruikt. De opslag van lange goederen met dubbelzijdige draagarmstellingen wordt als bijzonder economisch beschouwd, omdat grote hoeveelheden materiaal met verschillende afmetingen en lengtes overzichtelijk kunnen worden opgeslagen.

cantilever racking system for storing timber
Kragarmregal für die Lagerung von Spanplatten. Doppelseitig, pulverbeschichtet.
Cantilever racking with roof
Kragarmregalanlage, doppelseitig, mit Dach. Großer Dachüberstand.
Cantilever racking for storing tiles
Optimale Präsentation und Lagerung von Fliesen und Steinplatten.
Cantilever racking with inclined arms
Lagerung von Langgut in Kragarmregalen. Die Kragarme haben eine Neigung von 20°.

Voordelen van dubbelzijdige draagarmstellingen

Dubbele draagarmstellingen bieden u een groot aantal voordelen om uw magazijnbeheer te optimaliseren:

  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Onze dubbelzijdige draagarmstellingen hebben een modulair ontwerp en kunnen worden aangepast aan uw individuele opslagvereisten. U kunt verschillende stellinghoogtes, -breedtes en -dieptes kiezen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.
  • Veiligheid en stabiliteit: De draagarmen zijn stevig aan de staander bevestigd en zorgen voor een stabiele opslag van uw lange goederen – ook bij onevenwichtige ladingen of ongelijke gebruiksdiepte.
cantilever racking
Kragarmregalanlage, doppelseitig, pulverbeschichtet.
  • Hoge opslagcapaciteit: Met dubbele plaatsing aan beide zijden van de stelling kunt u meer lange goederen in uw magazijn opslaan en dus de beschikbare ruimte efficiënt gebruiken.
  • Gemakkelijke toegankelijkheid: Dankzij het open ontwerp van de draagarmen hebt u altijd snel toegang tot uw goederen. De tijdsbesparing zorgt voor nog efficiëntere werkprocessen.

Dubbelzijdige draagarmstellingen in de gebruikelijke OHRA-kwaliteit

De draagarmstelling in dubbelzijdige uitvoering bestaat uit hetzelfde staanderprofiel als de enkelzijdige optie. Beide zijden van de stelling zijn echter voorzien van poten en draagarmen. Hierdoor hebt u meer opslagruimte. Onze draagarmstellingen worden ook gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • 20 jaar garantie tegen doorroesten: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en bieden u 20 jaar garantie tegen doorroesten.
  • Hoogwaardige poedercoating: We gebruiken een hoogwaardige poedercoating in plaats van natlakken. Daarom krijgen onze stellingen een optimale oppervlaktebescherming en zijn ze optimaal beschermd tegen corrosie.
  • Beste kwaliteit: Wij gebruiken warmgewalste stalen profielen in plaats van plaatstaal om de robuustheid en duurzaamheid van onze stellingen te garanderen.

 

Referenties

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Bij Maderas Besteiro maken OHRA draagarmstellingen een efficiënte opslag mogelijk van hout tot 13,5 meter lang; klantspecifieke palletstellingen met maximaal 15 opslagniveaus bieden voldoende ruimte voor het uitgebreide assortiment van High Pressure Laminates (HPL). Vergeleken met de oorspronkelijke vloeropslag en verouderde stellingen heeft Maderas Besteiro de opslagcapaciteit met 20% kunnen verhogen in dezelfde opslagruimte, de logistieke processen met 30% kunnen versnellen en de schade aan opgeslagen goederen met 70% kunnen beperken.

Naar succesverhalen

Borovi

Borovi

Het Hongaarse houthandelsbedrijf Borovi Impex Nagyker heeft zijn opslagcapaciteit meer dan verdubbeld met draagarmstellingen van OHRA. Vijf draagarmstellingen met een lengte van 24 meter en zeven opslagniveaus bieden eenvoudiger toegang tot afzonderlijke items in vergelijking met de eerdere opslag op de vloer. Dankzij de dak- en wandbeplating beschermen de stellingen de goederen ook tegen weersinvloeden. Met de nieuwe stellingen kan het bedrijf zijn klanten 30 procent sneller bevoorraden en is de schade aan de voorraad met 40 procent verminderd.

Naar succesverhalen

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, een toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Europa, heeft een nieuw magazijn in Jandelsbrunn uitgerust met kraagarm- en palletstellingen van OHRA voor de directe levering van de moderne carrosserieproductie. Dit betekent dat zo verschillende materialen zoals lijmen, aluminium- en GVK-rollen, multiplexpakketten, PVC-vloeren of houten en polyurethaanschuim-lijsten efficiënt kunnen worden opgeslagen. Roosterbodems in de palletstellingen en deels ook in de draagarmstellingen maken flexibele opslag van een grote verscheidenheid aan bakken en laadhulpmiddelen mogelijk. De stellingen maakten ook indruk met hun hoge draagkracht – de acht meter hoge draagarmstellingen dragen tot 12 ton per staander, terwijl de palletstellingen een vakbelasting tot 2,4 ton hebben. OHRA overtuigde ook door de ongecompliceerde voldoen aan de veeleisende vereisten voor de brandbeveiligingsinstallaties: Er werden bijvoorbeeld twee gaten van 80 millimeter in elk van de staanders geboord om de leidingen van het sprinklersysteem door te voeren. Deze oplossing bleek niet alleen bijzonder ruimtebesparend te zijn, maar de leidingen zijn dus ook goed beschermd tegen beschadiging.
 

Naar succesverhalen

Rubio Careco

Rubio Careco

Het Franse autorecyclingbedrijf Rubio Caréco heeft zijn opslagcapaciteit voor afgedankte voertuigen op het bestaande terrein vervijfvoudigd met een nieuw stellingsysteem van OHRA. 108 Nieuwe dubbelzijdige draagarmstellingen bieden een draagvermogen tot 2.200 kilogram per opslagniveau per zijde. Met een stellinghoogte van 7.600 millimeter worden vijf opslagniveaus gerealiseerd. Dus in plaats van 216 auto's kunnen er nu 1.080 auto’s in dezelfde ruimte worden opgeslagen – en veel veiliger en efficiënter dan met het oude opslagsysteem op grondniveau.

Naar succesverhalen

Arabesque

Arabesque

Arabesque, de grootste distributeur van bouwmaterialen en afbouwproducten in Roemenië, heeft zijn opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid: In een nieuw magazijn in Boekarest bestrijken de draagarmstellingen van OHRA een totale lengte van meer dan 250 meter bij een hoogte van maximaal 5.280 millimeter. Het nieuwe stellingsysteem heeft veel minder ruimte nodig dan de vorige vloeropslag, zodat Arabesque nu weer voldoende capaciteit heeft om zijn productassortiment uit te breiden en te vergroten. Dit betekent dat er ook in de toekomst op betrouwbare wijze aan de wensen van de klant kan worden voldaan.

Naar succesverhalen

Voor uw dubbelzijdige draagarmstelling: Advies en offertes op aanvraag.

Individuele aanvraag verzenden

FAQs

Bij dubbelzijdige draagarmstellingen worden er aan beide zijden goederen ingezet, terwijl enkelzijdige fraagarmstellingen slechts één kant hebben. Het resultaat is dat dubbelzijdige stellingen twee keer zoveel opslagcapaciteit bieden en een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte mogelijk maken.

Dubbelzijdige draagarmstellingen bieden een grotere opslagcapaciteit en maken het mogelijk om lange goederen aan beide zijden van de stelling op te slaan. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en zijn de goederen beter toegankelijk.

Ja, dubbelzijdige draagarmstellingen zijn ook geschikt voor buitenopslag. Het is echter aan te raden om een uitvoering met een dak te kiezen om de opgeslagen goederen tegen weersinvloeden te beschermen en een langere levensduur van de stellingen te garanderen.

Ja, dubbelzijdige draagarmstellingen kunnen worden aangepast aan uw individuele opslagvereisten. U kunt de stellinghoogte, -breedte en -diepte naar wens kiezen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare oppervlakte en ruimte te bieden aan uw specifieke opgeslagen goederen.

Dubbelzijdige draagarmstellingen zijn bijzonder voordelig in verschillende industrieën, zoals metaalbewerking, houtbewerking, bouwindustrie, schrijnwerkerij, staalhandel en andere waar de opslag van lange goederen een belangrijke rol speelt.

Zelfs als het dubbelzijdige draagarmstelling individueel kan worden aangepast, bestaat de kans dat het niet perfect in het magazijn past. Wij bieden echter ook een ruime keuze aan andere stellingtypes die aan uw eisen kunnen voldoen.

 

Naar het overzicht

Offerte aanvragen

Wij adviseren u graag en sturen u een offerte op aanvraag

Vraag nu uw persoonlijke offerte aan