Naar hoofdinhoud springen

Reyna

Galerij

cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Fabricados Reyna: De opslagcapaciteit met draagarmstellingen is met 50 procent verhoogd

De aanhoudende groei van Fabricados Reyna, een fabrikant van melamine- en fineerplaten in de buurt van Madrid, vereiste een verhoging van de opslagcapaciteit. Hiertoe installeerde het bedrijf ongeveer 120 strekkende meter draagarmstellingen van OHRA. De stellingen bieden een stellinghoogte van 6.580 millimeter op zeven opslagniveaus - zodat de beschikbare ruimte in het magazijn optimaal kan worden benut en de opslagcapaciteit met 50 procent wordt verhoogd. 

Het productportfolio van Fabricados Reyna omvat meer dan 30.000 artikelen, waarvan een groot deel constant beschikbaar is in het hoofdmagazijn in Cubas de la Sagra. De melamineplaten alleen al worden aangeboden in 65 ontwerpen, negen verschillende uitvoeringen en in dikten tussen 3 en 40 millimeter op MDF of agglomeraat. 

Om het groeide assortiment ook in de toekomst op korte termijn te kunnen leveren, installeerde Fabricados Reyna twee rijen van elk 36,9 meter en een rij van 45 meter draagarmstellingen van OHRA. OHRA, de Europese marktleider in draagarmstellingen, bereikt door gebruik te maken van massieve stalen profielen voor alle dragende elementen een hoog draagvermogen van de stellingen en een bijzonder slank ontwerp. Dit maakt compacte opslag op een klein oppervlak mogelijk. De nieuw geïnstalleerde dubbelzijdige draagarmstellingen van Fabricados Reyna hebben een draagvermogen van 4.200 kilogram per stand en zijkant; elk van de ingehangen, in hoogte verstelbare armen draagt tot 700 kilogram met een armlengte van 1.200 millimeter. 

Door de OHRA-stellingen te installeren verhoogde het bedrijf niet alleen de opslagcapaciteit met 50 procent, maar de draagarmstellingen bieden ook directe en snelle toegang tot de verschillende platen. Dit vereenvoudigde en versnelde ook de orderverzameling in het magazijn.

Over Fabricados Reyna:

Fabricados Reyna, S.A., opgericht in 1963, is een specialist in de productie, opslag en distributie van melamine- en fineerplaten, evenals een breed scala aan randen. Naast de catalogusproducten die constant in het magazijn beschikbaar zijn biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om op maat gemaakte producten op afroep te produceren. Vandaag stelt Fabricados Reyna meer dan 60 mensen tewerk en beschikt over een distributienetwerk met 1.200 verkooppunten en 19 verkoopagenten in heel Spanje.