Naar hoofdinhoud springen

Opslagsystemen in één oogopslag Een overzicht van onze moderne opslagsystemen

Offerte aanvragenAdviesgesprek

Automatic storage

Onze opslagsystemen

Dompel uzelf onder in de wereld van modernste opslagsystemen van OHRA – wij presenteren u een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen die optimaal voldoen aan uw opslagvereisten. Ontdek meer over onze diverse oplossingen die perfect voldoen aan uw opslagvereisten. Van efficiënte pallet- en verrijdbare stellingen en geautomatiseerde opslagsystemen tot innovatieve platformsystemen en verticale stellingoplossingen, wij bieden opties op maat voor uw individuele behoeften.

Palletstelling

De palletstellingen van OHRA bieden efficiënte opslagoplossingen voor gepalletiseerde goederen, zowel binnen als buiten. Met hun verschillende uitvoeringen en draagvermogens kunnen ze flexibel worden aangepast aan individuele opslagvereisten, en de hoge kwaliteit garandeert een veilige en ruimtebesparende opslag.

Palletstellingen ontdekken

Einfahrregal auf Basis robuster Palettenregale
Einfahrregal auf Basis eines robusten Palettenregals. Das Handling erfolgt mittels Regalbediengerät.
Palettenregal mit Lagerbühne
Robustes Palettenregal. Dank der starken Profile kann eine Lagerbühne integriert werden.
Palettenregal mit Lagerbühne
Palettenregal, kombiniert mit einer Lagerbühne. Auf 3 Ebenen ein- und auslagern.
Palettenregal mit Lagerbühne
Robuste Palettenregale mit aufgesetzter Lagerbühne und seitlicher Treppe bei einem Industrieunternehmen.
Palettenregale als Verschieberegale
Verschieberegale für die Ein- und Auslagerung von Paletten.
Palettenregale als Verschieberegale
Die Verschieberegale bewegen sich auf Gleisen, es öffnet sich der ausgewählte Gang.
Palettenregal als Verschieberegal
Verschieberegale ermöglichen eine kompakte Lagerung auf geringer Grundfläche.
Palettenregal als Verschieberegal
Bei einem Verschieberegal öffnet sich nur der Gang, in dem ein- oder ausgelagert werden soll. Die restlichen Regalzeilen bewegen sich als Block.

Verrijdbare stelling

OHRA verrijdbare stellingen zijn een ruimtebesparende oplossing waarbij stellingrijen op rails zijn gemonteerd en kunnen worden geopend of gesloten door te verrijden. Deze systemen maximaliseren de opslagcapaciteit en bieden tegelijkertijd snelle toegang tot de opgeslagen goederen. Ideaal voor begrensde ruimtes waar een hoge opslagefficiëntie nodig is.

Verrijdbare stellingen ontdekken

Automatische opslagsystemen

De automatische opslagsystemen van OHRA bieden ultramoderne, efficiënte en tijdbesparende oplossingen voor opslag en materiaalstroom. Van automatische palletstellingen tot complexe robotoplossingen, deze systemen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en nauwkeurige besturing van het opslagproces mogelijk.

Automatische opslagsystemen ontdekken

Automatische Lagerung
In einem Lager für Konsumgüter werden die Verpackungseinheiten mit einem Regalbediengerät bewegt.
Automatische Lagersysteme
Ideal für den Holzhandel und in der Holzbearbeitung. Schwere Holzplatten werden automatisch mit einem Regalbediengerät ein- und ausgelagert.
Automatische Lagersysteme
Bei der automatischen Lagerung harmonieren Regalsystem, Regalbediengerät und die entsprechende Lager-Software.
Automatische Lagersysteme
Besonderheit: Die Regalbediengeräte mit Kommissionier-Plattform können dank ausgefeilter Kurventechnik mehrere Regalgänge anfahren.

assend opslagsysteem niet gevonden? Wij geven u graag advies

Individuele aanvraag verzenden

Platformsysteem

Platformsystemen van OHRA creëren extra opslagruimte door niveaus boven de vloer te installeren. Deze oplossingen zijn vooral nuttig in magazijnen met hoge plafonds en maken efficiënt gebruik van verticale ruimte mogelijk. De robuuste bouwwijze zorgt voor veiligheid bij het opslaan van goederen.

Platformsystemen ontdekken

Lagerbühne OHRA
Robuste Lagerbühne mit integrierter Fördertechnik und Übergabestation.
Lagerbühne
Lagerbühne mit Fördertechnik
[Translate "Niederlande"] Lagerbühne
[Translate "Niederlande"] Robuste Lagerbühne mit hoher Tragfähigkeit für die Lagerung von Baustoffen.
[Translate "Niederlande"] Lagerbühne
[Translate "Niederlande"] Lagerbühne mit Übergabestation.
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal mit 15 Regalfächern für die stehende Lagerung von Werkstoffen wie Blech- oder Holzplatten.
Vertikales Spanplattenregal
Integriertes Spanplattenregal in einem Kragarmregal
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal für die Lagerung von verschiedenen Stärken und Abmessungen. Als Option mit zusätzlicher Lagerfläche über dem Regal.
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal mit Rollenbahn als Ein- und Auslagerungshilfe bei schweren Werkstoffen.

Stellingen voor verticale opslagsystemen/Spaanplaatstellingen

OHRA stellingen voor verticale opslag en spaanplaatstellingen bieden ruimte voor opgeslagen goederen zoals spaanplaten, houten platen of metalen platen. Verticale opslag bespaart kostbaar vloeroppervlak en de stellingen zijn afgestemd op de specifieke vereisten van grootformaat en platte goederen.

Stellingen voor verticale opslag en spaanplaatstellingen ontdekken

Verdere opslagsystemen:

Naast de genoemde stellingtypes biedt OHRA een verscheidenheid aan andere gespecialiseerde opslagsystemen. Deze omvatten onder andere rekkenhallen, dynamische stellingsystemen, weerbeschermingssystemen voor buitenstellingen en het innovatieve OR 6000® corrosiebeschermingssysteem OR 6000®.

Verdere OHRA opslagsystemen

Korrosionsschutz für Regalanlagen
Korrosionsschutz für Regalanlagen im Außengelände. Überdachte Regale aus feuerverzinktem Stahl.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Offene Lagerhalle auf Basis von Kragarmregalen. Feuerverzinkte Stahlprofile schützen vor Korrosion.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Stahlbauten und Regalanlagen für den Außenbereich benötigen einen besonderen Korrosionsschutz.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Kragarmregale in feuerverzinkter Ausführung. Bei extremen Klimabedingungen, besonders in Küstennähe, sorgt der Korrosionsschutz ®OR6000 für eine optimale "Lagerperformance".

Referenties

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Solvaro
FX Ruch
Investzal
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Bij Maderas Besteiro maken OHRA draagarmstellingen een efficiënte opslag mogelijk van hout tot 13,5 meter lang; klantspecifieke palletstellingen met maximaal 15 opslagniveaus bieden voldoende ruimte voor het uitgebreide assortiment van High Pressure Laminates (HPL). Vergeleken met de oorspronkelijke vloeropslag en verouderde stellingen heeft Maderas Besteiro de opslagcapaciteit met 20% kunnen verhogen in dezelfde opslagruimte, de logistieke processen met 30% kunnen versnellen en de schade aan opgeslagen goederen met 70% kunnen beperken.

Naar succesverhalen

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, een toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Europa, heeft een nieuw magazijn in Jandelsbrunn uitgerust met kraagarm- en palletstellingen van OHRA voor de directe levering van de moderne carrosserieproductie. Dit betekent dat zo verschillende materialen zoals lijmen, aluminium- en GVK-rollen, multiplexpakketten, PVC-vloeren of houten en polyurethaanschuim-lijsten efficiënt kunnen worden opgeslagen. Roosterbodems in de palletstellingen en deels ook in de draagarmstellingen maken flexibele opslag van een grote verscheidenheid aan bakken en laadhulpmiddelen mogelijk. De stellingen maakten ook indruk met hun hoge draagkracht – de acht meter hoge draagarmstellingen dragen tot 12 ton per staander, terwijl de palletstellingen een vakbelasting tot 2,4 ton hebben. OHRA overtuigde ook door de ongecompliceerde voldoen aan de veeleisende vereisten voor de brandbeveiligingsinstallaties: Er werden bijvoorbeeld twee gaten van 80 millimeter in elk van de staanders geboord om de leidingen van het sprinklersysteem door te voeren. Deze oplossing bleek niet alleen bijzonder ruimtebesparend te zijn, maar de leidingen zijn dus ook goed beschermd tegen beschadiging.
 

Naar succesverhalen

Solvaro

Solvaro

Dieptrekgereedschappen zijn dure maatwerkproducten, individueel afgestemd op elk te produceren onderdeel. Om de waardevolle gereedschappen, die tot zeven ton wegen, op te slaan, heeft Solvaro speciale rekken van OHRA geïnstalleerd op de locatie in het Hongaarse Szekszárd. Elk lagervak kan individueel op de betreffende gereedschapsgrootte worden afgestemd. Bovendien zijn de gereedschappen direct toegankelijk en kunnen ze snel naar de dieptrekpers worden getransporteerd. Tegelijkertijd zijn de dieptrekwerktuigen dankzij de op maat gemaakte stellingconstructie te allen tijde beschermd tegen beschadiging.

 

Naar succesverhalen

FX Ruch

FX Ruch

Met 22 draagarm- en palletstellingen van OHRA heeft de bouwmaterialenhandelaar FX Ruch zijn filiaal in Radolfzell volledig geherstructureerd. Met respectievelijk buitenterrein, magazijn en drive-in-ruimte zijn meer artikelen sneller beschikbaar voor klanten. Dankzij de aan de meest uiteenlopende goederen aangepaste stellingen kon de onderneming een hoge opslagcapaciteit combineren met aanzienlijk efficiëntere logistieke processen.

 

Naar succesverhalen

Investzal

Investzal

Voor de opslag van coils met een gewicht tot 5 ton heeft het Hongaarse bedrijf Invesztál een 19,9 meter lange palletstelling van OHRA geïnstalleerd. De robuuste stelling werd qua maatvoering aangepast aan de afmetingen van de op pallets opgeslagen coils. In vergelijking met de vorige opslag – een combinatie van vloeropslag en standaard stellingen – is de toegang tot de coils met de nieuwe stellingen gemakkelijker, betrouwbaarder en sneller. Bovendien wordt schade aan de verzinkte coils - waarvan sommige ook gekleurd zijn - geminimaliseerd.

Naar succesverhalen